Jakie są najbardziej znane paluszki w Polsce? Oczywiście, że Lajkonik. A to dlatego, że klasyczna, niezmieniona i praktykowana od lat receptura sprawia, że kupując produkty tej firmy można mieć absolutną pewność, że wybiera się coś najlepszego. Są kruche, chrupiące, smaczne, odpowiednio wypieczone, niezbyt słone, a co dla wielu bardzo ważne - stosunkowo mało kaloryczne. Doskonałe jako przekąska podczas oglądania telewizji, a także dla nieoczekiwanych gości. Bez zbędnych konserwantów czy sztucznych barwników, a zatem mogą być spożywane również przez najmłodszych domowników.
SKLADNIKI: mąka pszenna, sól, olej roślinny palmowy*, drożdże, regulator kwasowości: wodorotlenek sodu, jęczmienny ekstrakt słodowy, substancja spulchniająca: węglany amonu, *Certyfikowany olej palmowy ze zrównoważonej produkcji. Więcej informacji na www.lajkonik.pl/olejpalmowy