Lekka, chrupiąca przekąska w kształcie tradycyjnego precla, wywodząca się z Krakowa. 100 lat tradycji, która cieszy po dziś dzień. Charakterystyczne precelki Lajkonik są znane w Polsce i za granicami kraju. Swój wyjątkowy smak zawdzięczają oryginalnej recepturze oraz starannie dobranym składnikom, najwyższej jakości. Wielkość precelków Lajkonik - na jeden kęs - sprawia, iż można je wygodnie chrupać zarówno w domu, jak i w podróży. Precelki Lajkonik to pewna marka, o której warto pamiętać, gdy mamy ochotę na słoną, tradycyjną przegryzkę.
SKLADNIKI: mąka pszenna, olej roślinny palmowy*, sól, regulator kwasowości: wodorotlenek sodu, drożdże, jęczmienny ekstrakt słodowy, substancja spulchniająca: węglany amonu, *Certyfikowany olej palmowy ze zrównoważonej produkcji. Więcej informacji na www.lajkonik.pl/olejpalmowy